ALU i PVC venecijaneri

Iako neki smatraju venecijanere prevaziđenima, osavremenjeni i modernizovani ALU I PVC venecijaneri su i dalje najpraktičniji u zaštiti i estetskoj funkciji svakog prostora, a pogodni su za kako za prozore tako i za vrata bilo kog tipa - pvc i alu stolarija su sve popularniji, ali ALU I PVC venecijaneri mogu da se postave i na drvenu stolariju. Delove venecijanera čine metalna plastificirana kutija u koju staje mehanizam, palica za regulisanje otvaranja/zatvaranja venecijanera i aluminijumske trake različitih dezena i boja, koje se mogu prilagoditi svakom enterijeru. ALU I PVC venecijaneri se podešavaju ručno, a moguće je okretanje lamelica do 180⁰, čime se podešava i kontroliše ulazak svetlosti.

 

Postavljanjem venecijanera dobićete izuzetno efikasno rešenje za povećanje vašeg budžeta, s obzirom da ALU I PVC Venerijaneri zadržavaju ili smanjuju toplotu, u zavisnosti od vaših potreba.


Aluminijumske lamele mogu biti različite širine, a s obzirom da se izrađuju ALU I PVC venecijaneri po meri odnosno potrebi kupaca, potrebno je da se izvrši precizno merenje prozora ili vrata na koje želite da se uradi ugradnja venecijanera. Ukoliko to samo radite, izmerite dimenzije svakog stakla pojedinačno od lajsne do lajsne, ali širinu umanjite za par milimetara da ALU I PVC venecijaneri ne bi kačili lajsne prilikom spuštanja i podizanja. Takođe, kada je ugradnja venecijanera u pitanju neophodno je da se naglasi na kojoj strani želite da bude palica i kanap, a obično je to strana suprotna od kvake. Ugradnja venecijanera ne traje dugo, odnosno zavisi od pristupačnosti prozora i vrata.


ALU I PVC venecijaneri po meri vrlo su prikladni kako za poslovne prostore, tako i za stambene objekte, a moguće je uvek naknadno izvršiti njihovo montiranje. Takođe, ukoliko je vaš izbor pvc i alu stolarija, možete se odmah opredeliti za to da se ugradnja venecijanera izvrši uz poručene proizvode. Na taj način ste uštedeli vreme za montiranje, a ALU I PVC venecijaneri po meri vaših prozora i vrata su garantovano urađeni precizno, pouzdano i kvalitetno.

 

 

ALU I PVC venecijaneri – cena

 

Još jedna od prednosti kada je ugradnja venecijanera u pitanju jeste pristupačnost! Ukoliko su vam potrebni ALU I PVC venecijaneri po meri, na cenu utiče nekoliko faktora. Prvi je taj da li je u cenu uračunato sve – od merenja, preko izrade do montaže venecijanera. Drugo, od kakvog su materijala izrađeni, tj. osim ALU I PVC venecijanera postoje i drveni koji su skuplja varijanta. Kada su u pitanju ALU I PVC venecijaneri, cena zavisi od dezena i boje, kao i dimenzija, ukoliko se rade ALU I PVC venecijaneri po meri. Iako su drveni venecijaneri prirodniji i doprinose rustičnom izgledu prostorije, ALU I PVC venecijaneri po meri pristaju dobro uz sve enterijere, dajući ih elegantniji izgled.


U slučaju da su vam potrebni ALU I PVC venecijaneri, cena zavisi i od toga na kom mestu se radi ugradnja venecijanera. ALU I PVC venecijaneri po meri za krovne prozore su najskuplji po m2, ali predstavljaju idealno rešenje za kontrolisanje svetlosti u potkrovlju.


Kada su u pitanju ALU I PVC venecijaneri, beograd nudi pregršt različitih firmi, ali mi vam garantujemo najoptimalniji odnos cene i kvaliteta. Ukoliko su vam potrebni ALU I PVC venecijaneri, beograd je mesto gde ćete naći najveći izbor, a naša firma ima veoma šarenoliku paletu boja među kojom ćete zasigurno pronaći onu koja odgovara vašim potrebama i željama, tj. prostoru kojem je potrebna ugradnja venecijanera.


Takođe, skrenuli bismo vam pažnju na adekvatno održavanje venecijanera, jer samo ukoliko se pridržavate saveta ALU I PVC venecijaneri po meri biće dugoročni. Znajte da je zamena neispravnih lamelica potpuno neisplativa, te u slučaju da vam se oštete ALU I PVC venecijaneri – cena da zamenite ceo venecijaner je zanemarljiva u odnosu na otklanjanje oštećenja. ALU I PVC venecijaneri se sasvim lako održavaju: jedanput nedeljno pajalicom možete obrisati prašinu sa lamelica, a ukoliko imaju više prljavštine – jednostavno se skidaju i peru pod mlazom vode. Za bilo kakva dodatna pitanja i konsultacije kada su u pitanju ALU I PVC venecijaneri, beograd je sedište pouzdanog i stručnog tima A&T Badex!

 

Stojimo vam na raspolaganju.