ALU i PVC stolarija - Proizvodni asortiman

Ukoliko želite sigurnu i kvalitetnu ALU ili PVC stolariju, pogledajte našu ponudu. U mogućnosti smo da vam ponudimo kompletnu proizvodnju i ugradnju PVC ili ALU stolarije za vaš stambeni ili poslovni prostor. U naš asortiman spada i visokokvalitetni prateći program -  spoljašnje roletne, unutrašnje roletne, rolo komarnici, fiksni komarnici, venecijaneri, okapnice, aluminijumske ograde i još mnogo toga.

ALU STOLARIJA

ALU STOLARIJA

Aluminijumska stolarija predstavlja vrhunac kvaliteta u izradi spoljne i unutrašnje (pregradne) stolarije, a pogotovo prozora i vrata. Aluminijum kao materijal budućnosti ispunjava sve najviše standarde u građevinarstvu i garantuje dugotrajan kvalitet.

PVC STOLARIJA

PVC STOLARIJA

PVC stolarija je spoj ekonomičnosti, funkcionalnosti i estetike. Dostupna je u standardnoj beloj boji i boji drveta. PVC prozori su proizvedeni na način da prkose svim vremenskim uslovima i naglim promenama vremena.

PRATEĆI PROGRAM

PRATEĆI PROGRAM

Pored aluminijumskih i PVC prozora i vrata, u svojoj ponudi A&T BADEX ima visokokvalitetne prateće proizvode: spoljašnje roletne, unutrašnje roletne, rolo komarnici, fiksni komarnici, venecijaneri, okapnice i aluminijumske ograde.