Prateći program ALU i PVC stolarije

PVC i ALU stolarija, osim što su pogodne za ugradnju i održavanje, pružaju i mogućnosti za dodatnu ugradnju pratećih ALU i PVC elemenata koji su prilagođeni potrebama i zahtevima svakog klijenta ponaosob. Pod pratećim programom podrazumevamo i nudimo vam sledeće proizvode i usluge:

 

ALU I PVC roletne


Kada je u pitanju PVC i ALU stolarija, ALU I PVC roletne predstavljaju vrlo bitan segment i dopunu u celokupnom asortimanu pratećeg programa. Kada se ugrađuje PVC i ALU stolarija, ALU I PVC roletne nisu obavezne, ali svakako imaju bitnu ulogu. Prvenstvena funkcija ALU I PVC roletni jeste zaštitna i zvučna izolacija. Uz pomoć njih regiliše se dotok svetlosti, pa time po potrebi zadržavanje ili sprečavanje toplote. Osim toga štite prostor i one koje borave u njemu od kiše, vetra, sunca i ostalih spoljašnjih uticaja, estetski mogu da ulepšaju prostor, a takođe sprečavaju i znatiželjne poglede iz komšiluka...


U našoj ponudi nalaze se ALU I PVC roletne za terasu i prozore, odnosno unutrašnje, nadgradne i spoljašnje ALU I PVC roletne. Kada su u pitanju bilo koje, pa i spoljne roletne, cena zavisi od različlitih faktora. Sve se radi po želji klijenta, a uz konsultaciju sa našim stručnim timom dolazimo do idealnog rešenja za vaš prostor.

 

ALU I PVC komarnici


Ukoliko želite da se zaštitite od komaraca, muva i drugih insekata koji mogu da uđu u vaš životni ili radni prostor, a da ipak uživate u svežem vazduhu uz otvorene prozore, vrata ili terasu - najidealnije rešenje predstavlja ugradnja ALU I PVC komarnika. U našoj ponudi je bogat izbor komarnika koji čine ALU I PVC komarnici za vrata, ALU I PVC komarnici za alu i pvc prozore, kao i ALU I PVC komarnik za balkonska vrata i terase.


U zavisnosti od toga šta vam je potrebno, možete da birate jednodelni ili dvodelni plise komarnik, zatim su tu fiksni ALU I PVC komarnici ( fiksirani su za ram prozora ), a u ponudi se nalaze i ALU I PVC rolo komarnici koji su najčešći izbor za prozore i vrata, jer dozvoljavaju da uvučete mrežicu u kutiju, te da ga koristite po potrebi. Ovi komarnici se brzo i lako ugrađuju, a predstavljaju dugoročnu zaštitu u borbi protiv dosadnih insekata.

 

ALU I PVC venecijaneri


U ponudi su različite boje i dezeni koje venecijanerima daju ne samo zaštitnu funkciju, već svojim izborom možete da oplemenite svaki prostor. Ugradnja venecijanera može da se sprovede u okvir prozora sa unutrašnje strane bez obzira na vrstu i materijal stolarije, a time kontrolišete količinu svetlosti, ali i njen pravac.


Kada su u pitanju ALU I PVC venecijaneri, cena zavisi od dimenzija, a osim standardnih veličina - u našoj ponudi su i ALU I PVC venecijaneri po meri. Kao što se lako podešavaju, venecijaneri se lako i održavaju, a s obzirom da su napravljeni od obojenog aluminijuma – nemaju rok trajanja.

 

ALU I PVC okapnice i ALU I PVC podprozorske daske

 

ALU I PVC Okapnice i ALU I PVC podprozorske daske takođe predstavljaju neobaveznu, ali korisnu prateću opremu kada je pcv i alu stolarija u pitanju. Razlika je u tome što se ALU I PVC okapnice stavljaju sa spoljašnje strane prozora, dok se ALU I PVC podprozorske daske montiraju sa unutrašnje strane špaletne. ALU I PVC okapnice štite deo fasade ispod prozora od prodiranja vode i stvaranja vlage, dok ALU I PVC daske za prozore osim zaštitne mogu imati i estetsku, odnosno dekorativnu funkciju.


U našoj ponudi se nalaze bele i braon PVC daske za prozore, a po želji klijenta imamo i one sa drvenom teksturom. Ovakve daske za prozore su otporne na skupljanje prašine, lako se čiste od prljavštine, a izrađuju se u različitim dimenzijama prema potrebi i dimenzijama samog prozora.

 

 

ROLETNE

 

KOMARNICI

 

VENECIJANERI

 

PROZORSKE DASKE I OKAPNICE